Over Stoffelke

Stoffelke is een bedrijf geboren uit liefde voor handwerk en mooie biologische stoffen.

Ik ben begonnen met naaien voor de geboorte van mijn oudste. Toen zijn kledingkast vol was ben ik ook steeds meer voor anderen gaan naaien. Al snel kwam er steeds meer vraag en ben ik een bedrijf begonnen.

Ik maak graag kleding die vrolijk van kleur is; die gemaakt is van duurzame, biologische stoffen en waar kinderen zich lekker in kunnen bewegen. De meeste kleding heeft ook genoeg ruimte om over wasbare luiers te passen.

Vaak kreeg ik de vraag waar ik nou al die mooie stoffen koop en omdat ik zelf altijd een hele voorraad heb, is het idee ontstaan om ook de stoffen te gaan verkopen. Alles op een plek. Zodat diegene die liever zelf naait de stoffen, fournituren en patronen kan kopen en diegene die niet zo handig is met naald en draad, leuke kleding kan kopen.

Omdat ik alle kleding zelf maak is er heel veel mogelijk, zie je iets leuks, maar is het er niet in de gewenste maat, of zie je een leuke stof, maar heb je liever een trui in plaats van een T-shirt van dat ene mooie stofje? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.